Helsingin kaupunki | Pöytäkirja | 3/2015 | 1 (1) |
Palmia-liikelaitoksen jk |
|
| |
|
| Tj/5 | |
| 19.05.2015 |
| |
|
|
| |
|
|
|
§ 18
Keittiöverkkotyöryhmän selvitystyön tilannekatsaus
HEL 2015-005487 T 00 01 01
Päätös
Palmia-liikelaitoksen johtokunta päätti merkitä tilannekatsauksen tiedokseen.
Samalla johtokunta kannanottonaan edellyttää, että työryhmän tulee jatkotyöhön liittyvänä selvittää yhtenä konseptina Pakkalan tuotantolaitoksen tuotannon jatkaminen ja mahdollinen kehittäminen. Työryhmän tulee lisäksi selvittää eri konseptien kokonaiskustannukset. Selvityksessä tulee tutkia myös vaihtoehtojen vaikutuksia ja vertailla kustannuksia lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä.
Työryhmän työskentely tulee jatkossa aikatauluttaa ja infota yksityiskohtaisesti. Lisäksi työryhmätyöskentelyssä tulee jatkossa kiinnittää huomiota siihen, että työryhmän kokousten päätökset asianmukaisesti kirjataan, dokumentoidaan ja tiedotetaan.
Esittelijä
toimitusjohtaja
Antti Värtelä
Lisätiedot
Raimo Niippa, hallintopäällikkö, puhelin: 310 27609
raimo.niippa(a)palmia.fi
Liitteet
1 | Palmia-liikelaitoksen_toiminta-_ja_hallintomallien pdf Khs 20 10 2014 § 1053.pdf |
Muutoksenhaku
Oikaisuvaatimusohje, Palmian johtokunta |
Päätösehdotus
Päätös on ehdotuksen mukainen.
Esittelijän perustelut
Esittelijä toteaa, että kaupunginhallitus on Palmia-liikelaitoksen toiminta- ja hallintomallin
järjestämispäätöksen täytäntöönpanopäätöksessä 20.10.2014 (§ 1053) muun ohella kehottanut kaupunginkansliaa yhteistyössä Palmia-liikelaitoksen, kiinteistöviraston tilakeskuksen, opetusviraston, sosiaali- ja terveysviraston sekä varhaiskasvatusviraston kanssa selvittämään kaupungin omana toimintana tuotettavan ruokahuoltopalvelun tarkoituksenmukaisimman toteutustavan (ruokahuoltopalvelukonsepti) siten, että selvityksen tulokset ovat käytettävissä kaupungin vuoden 2016 talousarviovalmistelussa ja vuosien 2016–2018 taloussuunnitelmavalmistelussa, ja ottamaan selvityksessä erityisesti huomioon tulevaisuuden ruokahuoltotarpeet ja käytettävissä olevat tuotanto-/valmistustavat, kaupunginvaltuuston linjauksen ruokahuoltopalvelujen kilpailuttamisen lisäämisestä sekä olemassa olevan keittiöverkon tehokkaamman hyödyntämisen ruokahuoltopalveluihin liittyvien investointien pienentämiseksi.
Tilannekatsauksen johtokunnalle antaa kaupunginkanslian strategiapäällikkö Marko Karvinen klo 15.30 jälkeen.
Esittelijä
toimitusjohtaja
Antti Värtelä
Lisätiedot
Raimo Niippa, hallintopäällikkö, puhelin: 310 27609
raimo.niippa(a)palmia.fi
Liitteet
1 | Palmia-liikelaitoksen_toiminta-_ja_hallintomallien pdf Khs 20 10 2014 § 1053.pdf |
.
| ||||
Postiosoite | Käyntiosoite | Puhelin | Y-tunnus | Tilinro |
PL 9500 | Läkkisepäntie 23 | +358 9 310 2700 | 0201256-6 | 800011-396002 |
00099 HELSINGIN KAUPUNKI | Helsinki 62 | Faksi |
| Alv.nro |
hallintopalvelut@palmia.fi | http://www.palmia.fi | +358 9 310 27111 |
| FI02012566 |
|
|